Klubbmästerskap 2024

Söndagen den 1 september, i strålande sol och med fortsatt sommartemperatur, var det äntligen dags för årets höjdpunkt: Klubbmästerskapet!

KJK Segling KM 2024-09-01

Förmiddagen ägnades åt optimistjolleklassen. Vinden utmanade oss ordentligt med att till största delen lysa med sin frånvaro. Vi hann dock genomföra ett race i svag vind, innan det inte gick att segla mer. Vi startade igång ett andra race som vi tyvärr fick avbryta.

När vi bogserat in optimistjollarna var det dags för hamburgare! Medan vi åt kom den efterlängtade vinden. Nästa aktivitet för dagen blev gubb- och gummseglingen. Föräldrar och ledare gav sig ut i optimistjollar för ett litet race utanför bryggan. Mycket väl kämpat!

KJK Segling KM 2024-09-01

Så var det dags för premiären av klubbmästerskap i tvåkrona. 5 besättningar kom till start och efter 4 genomförda race hade vi en segrande besättning.

KJK Segling KM 2024-09-01

KJK Segling KM 2024-09-01

Vi avslutade dagen med prisutdelning och självklart fick alla deltagare förutom sitt pris även en godisklubba, eftersom att det var ”klubb”-mästerskap. Men det fanns även en stor nyhet på prisbordet: Vandringspriser. Vi har fått ta över Nättraby båtklubbs vandringspriser, då de inte längre har jolleverksamhet. Jättekul att dessa priser kan fortsätta vandra hos oss i KJK! Vi gladdes också tillsammans över att den stora pokalen för Klubbkampen återigen finns hos oss i KJK, efter att vi för några veckor sedan vann totalsegern i Klubbkampen 2024.

Resultatlistan för Klubbmästerskapet 2024 hittar du här: <RESULTATLISTOR>.

KJK Segling KM 2024-09-01